במדריך הזה מוסבר איך להסיר את כל החברים מקהל שנוצר באמצעות התאמה ללקוחות, על ידי שליחת בקשה מסוג RemoveAllAudienceMembersRequest.
השיטה הזו שימושית אם אתם צריכים לנקות רשימת משתמשים בבקשה אחת או להחליף את כל משתמשי מקהל היעד ברשימה.
ניקוי הקהל
כדי להסיר את כל החברים מהקהל, שולחים בקשת RemoveAllAudienceMembersRequest ומשמיטים את השדה removeAsOfTime. כברירת מחדל, זמן ההסרה מוגדר לזמן הנוכחי, וכל החברים הנוכחיים נמחקים מהרשימה.
החלפת כל החברים
כדי להחליף את כל החברים בקהל מסוג "התאמה ללקוחות" בלי ליצור רשימת משתמשים ריקה:
- מתעדים את השעה הנוכחית בתור T.
- כדי להתחיל להעלות את החברים החדשים, שולחים
IngestAudienceMembersRequest. אם צריך, אפשר לשלוח כמה בקשות הטמעה. מחכים עד שכל בקשות ההטמעה יסיימו את העיבוד. אפשר לבדוק את סטטוס הבקשות באמצעות אבחון.
שולחים
RemoveAllAudienceMembersRequestעםremoveAsOfTimeשמוגדר לחותמת הזמן T שתועדה בשלב 1. הפעולה הזו מסירה רק את החברים שנוספו לפני שהתחלתם להעלות את החברים החדשים, ומשאירה רק את החברים החדשים שנוספו.
יצירת הבקשה
מגדירים את השדות הבאים בגוף של RemoveAllAudienceMembersRequest:
destinations- חובה. רשימת היעדים. השדה
productDestinationIdבכל יעד מציין את הקהל שממנו אתם רוצים להסיר חברים. מידע נוסף זמין במאמר הגדרת יעדים. removeAsOfTime- אופציונלי. רק חברים שנוספו לפני הזמן הזה יוסרו. פרטים על הפורמט מופיעים בקטע פורמט של חותמת זמן. אם לא מגדירים את הערך הזה, ברירת המחדל היא השעה הנוכחית.
validateOnly- אופציונלי. מגדירים את הערך
trueכדי לאמת את הבקשה בלי להחיל את השינויים. כשרוצים להחיל את השינויים, מגדירים את הערךfalse.
בקשות לדוגמה
הנה בקשה לדוגמה שמסירה את כל הגורמים מקהל מסוג "התאמה ללקוחות".
- לוחצים על Open in API Explorer כדי לפתוח את API Explorer בכרטיסייה או בחלון חדשים.
- בגוף הבקשה ב-API Explorer, מחליפים כל מחרוזת שמתחילה ב-
REPLACE_WITH, כמוREPLACE_WITH_OPERATING_ACCOUNT_TYPE, בערך הרלוונטי. - לוחצים על Execute בתחתית הדף של API Explorer ומשלימים את הנחיות ההרשאה כדי לשלוח את הבקשה.
- מגדירים את
validateOnlyל-trueכדי לאמת את הבקשה בלי להחיל את השינויים. כשתהיו מוכנים להחיל את השינויים, הגדירו אתvalidateOnlyלערךfalse.
מפרסם
{ "destinations": [ { "operatingAccount": { "accountType": "OPERATING_ACCOUNT_TYPE", "accountId": "OPERATING_ACCOUNT_ID" }, "loginAccount": { "accountType": "LOGIN_ACCOUNT_TYPE", "accountId": "LOGIN_ACCOUNT_ID" }, "productDestinationId": "AUDIENCE_ID" } ], "removeAsOfTime": "2026-07-20T15:01:23Z", "validateOnly": true }
שותף נתונים
{ "destinations": [ { "operatingAccount": { "accountType": "OPERATING_ACCOUNT_TYPE", "accountId": "OPERATING_ACCOUNT_ID" }, "loginAccount": { "accountType": "DATA_PARTNER", "accountId": "DATA_PARTNER_ACCOUNT_ID" }, "linkedAccount": { "accountType": "LINKED_ACCOUNT_TYPE", "accountId": "LINKED_ACCOUNT_ID" }, "productDestinationId": "AUDIENCE_ID" } ], "removeAsOfTime": "2026-07-20T15:01:23Z", "validateOnly": true }
שליחת הבקשה
שולחים את הבקשה לנקודת הקצה removeAll.
אם הבקשה מצליחה, התשובה מכילה requestId שבאמצעותו אפשר לעקוב אחרי סטטוס הפעולה.
{
"requestId": "REQUEST_ID"
}
אם הבקשה נכשלת, בודקים את השגיאות כדי להבין מה גרם לכישלון.