Google Earth به شما امکان میدهد مجموعههای داده خودتان (KML، GeoJSON) را بهعنوان لایههای قدرتمند میزبانیشده در فضای ابری مستقیماً در پروژههای Earth خودتان وارد کنید. این کار امکان دیداریسازی مجموعه دادههای بزرگ را فراهم میکند.
لایههای واردشده توسط کاربر مشمول سهمیه فضای ذخیرهسازی براساس طرح Google Earth شما است.
آشنایی با سهمیه فضای ذخیرهسازی
لایههای داده واردشده فضای ذخیرهسازی مصرف میکنند که جزو سهمیه حسابتان محاسبه میشود. فقط در پروژههایی میتوانید لایه وارد کنید که مالک آنها باشید.
ظرفیت فضای ذخیرهسازی و محدودیتهای اندازه فایل براساس طرح Google Earth شما طبقهبندی میشوند:
| ویژگی | استاندارد | حرفهای | حرفهای پیشرفته |
|---|---|---|---|
| کل فضای ذخیرهسازی | ۱ گیگابایت | ۱۰ گیگابایت | ۲۰ گیگابایت |
| حداکثر اندازه فایل تکی | ۲۵۰ مگابایت | ۵۰۰ مگابایت | ۵۰۰ مگابایت |
| قالبهای فایل پشتیبانیشده | KML، GeoJSON | ||
پایش مصرف فضای ذخیرهسازی
برای پیگیری مصرف فضای ذخیرهسازی:
- مشاهده کل مصرف: میتوانید مصرف فضای ذخیرهسازی فعلیتان را درمقابل کل سهمیهتان در ابزارک فضای ذخیرهسازی در پایین سمت راست صفحه اصلی Google Earth ببینید.
- اندازه پروژهها: اندازه کل هر پروژه که از مجموع داراییهای داده آن محاسبه میشود، در صفحه اصلی Google Earth نمایش داده میشود تا به شناسایی پروژههایی که از فضای ذخیرهسازی استفاده میکنند کمک کند.
آزاد کردن فضای ذخیرهسازی
اگر برای ماندن در سهمیه خود نیاز به آزاد کردن فضای ذخیرهسازی دارید، میتوانید کارهای زیر را انجام دهید:
- حذف لایهها: لایههای واردشده خاصی را از داخل پروژه بردارید. این کنش را مالک پروژه یا هر مشارکتکنندهای که اجازههای «ویرایشگر» را در پروژه داشته باشد میتواند انجام دهد.
- حذف پروژهها: حذف کل پروژه Google Earth همچنین هر لایه جاسازیشده موجود در آن را حذف میکند، درنتیجه فضای ذخیرهسازی مصرفشده توسط آنها آزاد میشود.
وقتی از سهمیهتان فراتر بروید چه اتفاقی میافتد
Google Earth از رویکرد زیر برای اعمال سهمیه استفاده میکند:
- شروع وارد کردن: تا زمانی که حسابتان از کل سهمیه فضای ذخیرهسازیاش فراتر نرفته باشد، میتوانید وارد کردن داده جدیدی را شروع کنید.
- وضعیت «فراتر از سهمیه»: اگر کل فضای ذخیرهسازی استفادهشده شما از حد مجاز طرحتان فراتر برود،
وارد وضعیت «فراتر از سهمیه» میشوید:
- از شروع هرگونه وارد کردن داده جدید در سراسر حسابتان مسدود خواهید شد.
- همه پروژههای موجود و لایههایی که قبلاً وارد کردهاید همچنان بهطور کامل دردسترس و قابلاستفاده خواهند بود. دسترسی به دادههایتان را ازدست نخواهید داد.
- حل کردن وضعیت فراتر از سهمیه: برای ازسر گرفتن وارد کردن دادهها، باید با انجام کارهای زیر به زیر حد سهمیه خود برگردید:
- حذف دادهها: آزاد کردن فضا با حذف لایهها یا پروژهها، همانطور که در بالا توضیح داده شد.
- ارتقا دادن طرح: اگر در طرح «استاندارد» یا «حرفهای» هستید، میتوانید به سطح بالاتری با فضای ذخیرهسازی بیشتر ارتقا دهید.
همرسانی لایهها
چون لایههای واردشده در پروژههای Google Earth جاسازی شدهاند، وقتی پروژه را همرسانی میکنید، بهطور خودکار همرسانی میشوند. اجازههای مدیریت و رؤیتپذیری لایه از تنظیمات همرسانی پروژه به ارث میرسد:
- مشارکتکنندگان با دسترسی «ویرایشگر» به پروژه میتوانند لایههای جاسازیشده در آن پروژه را مشاهده، بازآرایی، و حذف کنند.
- مشارکتکنندگان با دسترسی «بیننده» فقط میتوانند لایهها را مشاهده کنند و با آنها تعامل داشته باشند.